Известие

Collapse
No announcement yet.

Автотруд от вчера - умопомрачаваща статия за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Dexer
    Първоначално публикувано от търтей
    а у алфа ни стаа да мъкнеш жилезо

Заклеваш ли се?
    ти кво мъкнеш с алфата м?ММ!?
    я да си признаваш
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Стига сте срали у темата,бре!!!Тук или псувайте тия дето пишат такива статии ,или .......нали ме разбирате?
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
        Стига сте срали у темата,бре!!!Тук или псувайте тия дето пишат такива статии ,или .......нали ме разбирате?
        епа дайте я тая статия да я прочетем, кво толкова не ви харесва, аз така без да прочета не мога да се изкажа компетентно, както ти ги нахлеби писарите :P :P
        sigpic
        === 75 1.8 T '86 ===
        === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

"В моделите от 1998г до 2000г се наблюдава цялостен блокаж на двигателите" или "проблеми възникват с електрическата инсталация" и дадена снимка с изгоряла кружка на стопа
          Тоя дето е писал статията е с цялостен блокаж на главния мозък, поради проблемна нерван система! Ше го е...а пе....са, дано се задниците на Алфите да гледа от неговия курник. Ей затуи от 2 години не съм го купувал тоя тъп весник, със смотани драскачи виждали Алфа само на картинка.

Comment

Първоначално публикувано от gigi
            "В моделите от 1998г до 2000г се наблюдава цялостен блокаж на двигателите" или "проблеми възникват с електрическата инсталация" и дадена снимка с изгоряла кружка на стопа
            Тоя дето е писал статията е с цялостен блокаж на главния мозък, поради проблемна нерван система! Ше го е...а пе....са, дано се задниците на Алфите да гледа от неговия курник. Ей затуи от 2 години не съм го купувал тоя тъп весник, със смотани драскачи виждали Алфа само на картинка.
            Аз го проклех.Моля следващия път използвай ЕГА вместо това дано...!
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Глай Глей

Оооооо селянино,
              докараха новите голфове почти без пари, дай едно кило

Comment

А бя нали ел системата е геманска /бош/ като на пасата бре и удито Баси харпуните са тия
                97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Тука толкова ли няма един колега със скенер да пусне статията да е видиме всички

Comment

Скенера предлагам да го използваме за друго-да го фанеме тоя тупан и да му сканираме тимбата да видим дали освен паяжина има и шлюпки от семки вътре
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

бахти те ако знаеха че има тлоко интерес към неква кирлива статия ше си ударат гъзо о тавана бе
                      боли ме дедовия ко пише у весник труп
                      ега се задават с тва дето пишат (лайна демек)
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Скенера предлагам да го използваме за друго-да го фанеме тоя тупан и да му сканираме тимбата да видим дали освен паяжина има и шлюпки от семки вътре
                        Първоначално публикувано от търтей
                        бахти те ако знаеха че има тлоко интерес към неква кирлива статия ше си ударат гъзо о тавана бе
                        боли ме дедовия ко пише у весник труп
                        ега се задават с тва дето пишат (лайна демек)
                        sigpic
                        === 75 1.8 T '86 ===
                        === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Нека пишат вееее ->таман Алфите става по ефтинки на пазаро, язе да се оборудвам с една 156 2.4 JTD за под 10 бона, па нека апльовците да дават по 15 К за труп TDI /Пасат/
                          Mitsubishi Outlander
                          Mitsubishi Space Star
                          Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от gigi
                            Аз го проклех.Моля следващия път използвай ЕГА вместо това дано...!

Ега се наложи Алфа му дърпа черепа на тоя обратеняга, Ега му треа ток да запали и Алфа да му дадае, Ега............

Comment

Comment

Първоначално публикувано от MONI
                                Нека да си пишат глупости колкото искат аз и без това не съм за масовизация на марката пък и кога ше си купуваме такива "кошници" на такива добри цени без тия статии.

That,s right !
                                146 1.6 TS 01.97

Comment

Working...
                                X